I need him like a cracker need craack

Om jag bara kunde förklara..


HAN ♥



















<3


För att..








































Kanske är det så...




nja om man ska gå över till fugger sen och titta efter måla färg... hmm ska jag ha fond vägg i sovrummet och en i tv-rummet..
kan bli bra men först färgprover...

förövrigt kan alla brinna i helvetet och så där som vanligt sug kuk dö..


hej då


To die for...


























 























<3



































Hmm..




Fis...
hej!
Idag i de to-HORS-sdag
sitter här och lyssnar på Sara varga-vår stund och öppna en ny öl och funderar.
i morgon kommer min prins hem, de känns bra.


Vila i frid? eller sluta gnäll? det är vårt eget fel.

Sitter och svär www.aftonbladet.se... de första jag ser är stakars emil död pga sjuksköterska!

haha vilket jävla skämt dubbel moral fanskap läser halft mellan raderna minnes sida på facebook, redan där blir jag arg!  

Vila i frid Emil Linnell * 31-05-1987 † 30-01-2011

Jon Hedenmalm
skriv inte RIP, det är repsketlöst :( en person som avlidit förtjänar mer än en amerikansk förkortning. Har man inget bättre att säga än tre bokstäver behöver man inte säga något. Artikeln om emil berörde mig djupt. Fy fan för att inte bli tagen på allvar. Vila i frid emil, och hoppas du får det bättre på nästa ställe.


hahaha va fan vadå skriv inte rip? hahaha skojar människan va fan skaffa inte någon fönedrande jävla facebook sida..

läser längre ner..någon gnäller på den svenska sjukvården?!
då börjar jag fundera, hur va de nu igen symetri-asymetri?
minns ni?   forstätter läsa.. tills jag hittar

citerar-Det är rent av för jävligt att det ska behöva gå till så här i sverige när man ringer SOS och är dålig som fasen och att inte dom tror på han. Det ska ju inte få hända sådana här saker helt enkelt. R.i.p



men min fråga är nu är jag konstig om jag skyller detta på penga brist? är jag konstig om jag säger att alla ni som helt plötslig känner sjuk medlidande till denna familj som mist sin son tror att de då hjälper att lägga mer pengar på ett mångkulturelt Sverige?  tjejen eller killen som gjorde bedömningen? vem va hon eller han? en vikare? någon som inte är helt färdig utbildad som fick hopa in natt och jobba? för att dom som jobbat med det i 20 år men som är underbetalda pga penga brist inte vill jobba kväll?
 vird och vänd på varje sten för att se vart de leder och i slutet står vi där en hel arme med människor som säger va vad det vi sa?

och nej jag är inte rasist nasist eller what ever.. men jag har också ett barn och vet inte va jag skulle kunna göra elle skulle va kapabel till att göra om något skulle hända min son om hans liv låg i någon annas händer, som inte tog de på allvar, dock e jag kanske mer trångsynt och ilsk än att starta en facebook och tro att de ska hjälpa hade nog åkt och dödat människan men va hjälpet de då det är vårat eget fel de e vårt fel att de har blivit så här de e vi själv som har gjort detta... men de e lätt att skylla i från sig de e lätt att säga hur något ska vara och inte handla därefter...

detta är bara en händelse då någon gemnför med (men vadå, de ska ju var sverige) bhuuu...  Mmm va bra är vi överens nu?




HORLIV...

viva las grynkörv..

Jaha... då va de fredag igen, hmm konstigt...

Konstigt att jag aldrig riktigt lär mig..gråten sitter i halsen varannan fredag att jag hatar de när jag måste lämna av min lilla hatar kännslan..
livrädd varje gång, de e ju han som e mitt allt min räddning från allt mitt liv, utan han så skulle jag nog inte finnas..
blir helt skaddad av att lämna han, vill ha han hemma jämnt min son<3
men som sagt ett barn behöver ju båda sina föräldrar och allt annat e bara egen egoism..
men hatar att va själv vill kunna se han veta att jag snart ska hämnta han eller att vi kan sitta åh måla och leka baka eller bara gå till parken..

jaja, oftast går ju veckorna fort och jag vet att har de bara hos sin far, de e ju inte de utan mest att jag vill JAG vill att han alltid ska va hos mig..


men han är allt, jag kan inte leva utan han..
när han sover i min säng och kramar min hand pussar mig på kinden och säger mamma e du vaken?
kan inte leva utan det, när vi myser och han tittar på mig och säger, du e bara min mamma
bara min och jag älskar dig!
man mår så bra av det...



vi mot världen





förut grät han och sa att han ville inte åka ifrån mig han satt i mitt knä och klappa mig på kinden och frågade om jag skulle behöva äta frukost själv? 

va ska man svara lixom?
JA- jag har ingen annan än dig?

ne man kan ju inte förklara för han han förstår ju inte att jag bara har han!
hur förklara man?

jag svara att jag åh katten äter frukost ihop....



Straighten up little soldier




They call me superman..........

Det främsta problemet för dessa personer är deras emotionella instabilitet och svårigheten att reglera sina känslor. De känslomässiga problemen leder till svårigheter att bete sig på ett fungerande sätt, vilket i sin tur leder till relationsproblem och svårigheter att skapa en stabil självkänsla.

Patienter med Borderline-personlighetsstörning har stor samsjuklighet - de är för det mesta allvarligt deprimerade och lider ofta av andra psykiska problem som posttraumatisk stresstörning, social fobi, ätstörningar, tvångssyndrom och panikångest. Deras liv präglas av desperation. De blir lätt missförstådda och uppfattas som besvärliga och manipulativa av sin omgivning.

Termen borderline myntades i början på 1900-talet. Personer med psykiska problem kategoriserades då antingen som neurotiska eller psykotiska. Eftersom borderlinepatienter inte tycktes passa helt in under någondera av kategorierna togs benämningen borderline (av engelskans ord för gränslinje) i bruk. Trots att denna uppdelning inte längre är aktuell har ordet borderline på många håll bibehållits, bland annat i den vanligast förekommande diagnosmanualen för psykiska störningar, DSM-IV. Vissa anser att en lämpligare benämning är emotionellt instabil personlighetsstörning, och detta begrepp används i WHOs klassifikationssystem ICD-10.

De diagnostiska kriterierna för borderline-personlighetsstörning enligt DSM-IV lyder som följer: Ett genomgående mönster av påtaglig impulsivitet samt instabilitet med avseende på mellanmänskliga relationer, självbild och affekter. Störningen visar sig i ett flertal olika situationer och sammanhang från tidig vuxenålder och tar sig minst fem av följande uttryck:

  1. gör stora ansträngningar för att undvika verkliga eller fantiserade separationer
  2. uppvisar ett mönster av instabila och intensiva mellanmänskliga relationer som kännetecknas av extrem idealisering omväxlande med extrem nedvärdering
  3. uppvisar påtaglig osäkerhet och instabilitet i självbild och identitetskänsla
  4. visar impulsivitet i minst två olika avseenden som kan leda till allvarliga konsekvenser för personen själv (till exempel slösaktighet, sexuell äventyrlighet, alkohol-, medicin- eller drogmissbruk, vårdslöshet i trafik, hetsätning, kaotisk livsstil).
  5. uppvisar upprepat suicidalt beteende, suicidala gester, suicidhot, eller självskadande handlingar
  6. är affektivt instabil, vilket beror på en påtaglig benägenhet att reagera med förändring av sinnesstämningen (till exempel intensiv episodisk nedstämdhet, irritabilitet eller ångest som vanligtvis varar i några timmar och endast sällan längre än några få dagar)
  7. känner en kronisk tomhetskänsla
  8. uppvisar inadekvat, intensiv vrede eller har svårt att kontrollera aggressiva impulser (till exempel ofta återkommande temperamentsutbrott, konstant ilska, upprepade slagsmål)
  9. har övergående, stressrelaterade paranoida tankegångar eller dissociativa symptom.

En person med egentlig depression eller bipolärt syndrom stannar ofta i samma humörläge i flera veckor, men hos en person med borderline-personlighetsstörning skiftar humöret betydligt snabbare. Intensiva utbrott av ilska kan snabbt avlösas av ångest eller depression inom loppet av en dag, ett par timmar eller till och med ett par minuter. Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa personer skada sig själva, till exempel genom att skära sig, slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol. Personen har kognitiva problem och en störd bild av det egna jaget. Detta leder till många hastiga, och kanske ej så övertänkta beslut om byte av karriär, jobb, sexualitet, vänskap och värderingar. Vissa personer med borderline kan också se sig själva som helt igenom värdelösa eller direkt onda. De kan ofta känna sig missförstådda eller illa behandlade. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när personen känner sig isolerad, ensam eller utan stöd i det sociala livet. Detta kan resultera i en nästan desperat jakt på att slippa vara ensam. Ironiskt nog är det denna aggressiva "klängighet" vid andra som utlöser de konflikter som får omgivningen att lämna personen. Dock är detta endast en generalisering, då andra personer med borderline istället kan välja att dra sig undan.

Personer med borderline har ofta ett mönster av instabila sociala relationer. Medan de kan utveckla intensiva - men stormiga - förhållanden, är deras attityd till familj, vänner och partner ofta instabila. Synen på andra kan växla snabbt mellan absolut idealisering och total nedvärdering. På så sätt kan ett intensivt förhållande, med stor tillit, snabbt uppstå. Men när separation hotar, inbillad eller verklig, kan förtroendet mycket snabbt övergå i ilska eller ett totalt avsägande av relationen. Detta kan förvåna den person som drabbas, eftersom de ofta har svårt att förstå vad personen upplever som ett hot om separering. Denna rädsla för att bli övergiven kan ha att göra med personens svårighet att knyta känslomässiga band med närstående, något som särskilt visar sig då den viktiga personen inte är direkt fysiskt närvarande. Frånvaron av denna närhet skapar en känsla av tomhet, och att vara värdelös. Om personen känner sig övergiven eller sviken kan risk för självmordsförsök eller annat självdestruktivt beteende inträda.

En patient med borderline-störning uppvisar ofta ett impulsivt beteende när det gäller pengar, mat och sex. Borderline-störning uppträder ofta tillsammans med andra psykiatriska problem, särskilt bipolära sjukdomar, depression, ADHD, ångestsjukdomar, fobier, missbruk, ätstörningar och andra personlighetsstörningar.





Dirty nasty wet...




Mmmm tråk dag..
vill ha stång hemma och dansa vill ha massa nya skor..
vill ha ny bikini och vill ha min älsk här..

bhuu.. gnäll gnäll..  ja, i dag e en sån dag..
hahaha.. finns inte såå mycket att göra i dag väntar mest på respons, och omvandling av kalkyler för att kunna göra en sammanställning phu svårt ord hur stavar man samman ställning? samanställning? ächh jajja inte så nog.. de e ju räkna och prata jag ska göra inte stava hihi jaja.. så va gör man lixom när man e klar och väntar..
man målar naglarna smörjar in benen.. hmm tittar på massa söta skor på nelly.. fy jag har hittat ett par som är TO DIE FOR.. hmm fast de e för tididgt i månaden för att beställa.. Hallåå.. jag ska ju hålla en budjet nu.. kan ju inte shopa och så där som innan... hahha tur e väl de dock för jag mår illa när jag tänker på de.. hahha

jaja, hmm måndag undra va som händer i helgen??
någon sa TATTOOO mässan i gbg..?? mm kan ju va något ;)



ne era horor, nu ska ja svara på ett mail..

hmm fresten fattar inte varför så många läser min blogg fasten att jag typ aldrig skriver hahha era Losers...


FIS


RSS 2.0