Bhuu

Jag borde ha smisk för jag varit så dålig på att uppdatera, eller så där hihi..


bhuu.. hihi nu har jag nog gjort allt jag kan på jobbet, hmm fast alltså e det någon som vill ha en svart katt bebis?
mm jaja.. ne i dag har de inte hänt mycket har grejat med massa annonser och brötte, sen va jag och sola en snabbis ;) för jag ska ju göra mina cheeks i morgon phuuu.. de kommer nog göra ont... men jajja..
ah annars jo, de e som vanligt, jobbar och sliter köper på tok för mycket skor och så där, just de nu e det bara typ hmm 3 veckor kvar tills jag flyttar med min prins.. 110kvm för oss två ja öh kanske lite överskattat och framför allt för att han bara e hemma varannan vecka han e ju hos sin pappa varann hmm så va ska ja göra med 5 rum?? jooo hahah jag ska göra om ett av rummen till bar och köpa en stripstång m.m kommer bli ass ball.. sen ska jag ju ha mitt kontor/walk in gadrob för jag lär ju konsentrera mig 1000 gånger bättre om jag har massa skor och fina kläder i mitt kontor..hahha .. sen e de mitt rum och sen pelles rum sen ett mega stort vardagsrum
 2 toaletter och ett mega fint kök... åhh va jag länktar och på sommaren när man kan sitta på balkongen wohooo...

nåväl.. hallååå.. jag e helt såld sitter och kollar på ricky nelson phuu han måste va den snyggaste som finns ne fresten finns några till phuu inte nu kanske men typ för 50 årsen hahha..  ska nog för en lista på topp tio snyggaste killarna just nu...10 st och dom flesta  är rätt orealistiska hahha men de finns en som ligger på första plats och han e pörrrr...











1. Han får inte va med på bild för han e för snygg! så jävla snygg, dom finste blåa ögonen som finns en phuuu kåtslag alabama delux kropp och han ska bli min... WORDS.. se och lär flickor..




2. Lars fredriksen phuuu...





3. Tim <3



4. Eddie... ja tack...




5. Ricky... jumm...




6. ohh han e bara snygg om han e naken... och jag får nog inte lägga upp naken bilder på han för då blir hans flickvän kanske sur.. hihihi.. fast jag har ju inte sätt han naken på ett tag så.. hahha fy mig..

7. hallå vilka tjejer drömmer inte om han?!



8. Hahah.. helt ärligt så skulle jag kunna lägga upp bild för han lär ju aldrig kolla min blogg men endå kan ju bli sjukt pinsamt hahaha... han jobbar där jag jobbade innan hahaha... (haha dom flesta vet nog vem jag menar)




9. ja, skratta inte men han e ju to kill for snygg... phuuu...









10. Denna kille är lixom så snygg men så korkad så han hanmnar på plats 10...




ja, ne... så kan de vara..

hahha jag har verkligen för lite att göra i dag...
ne, nu ska jag roa mig med att dricka kaffe skicka några mail och prata lite med killen på 1a plats... hahha



hej då slynor...


RSS 2.0