SD eller S

dagens morgon inlägg kommer mesta dels enbart handla om mina egna åsikter ilskan och vreden som ständigt växer.

Nåväl i går dagens Aftonblad va det ett 4 sidors uppslag om (sd) Sverige demokraterna, dock va de inte därför jag köpte tidningen, orkade inte läsa i går så nu på morgonen när jag skulle göra mitt morgon kaffe såg jag tidningen som jag helt glömt bort, små läser tills jag kommer till sidorna om sd

På något sätt är de skratt retande att läsa,  ne jag är inte för sd inte imot heller fast dom är inte my cup of tee så att säga.

-8 feb 1988 startar blaaa blaaa blaa (bss) bevara sverige svenskt  blaaa blaaaa…  i ett tal som hölls 1989 säger ola sundberg, det är onaturligt och osvenskt att ha främmande barn på dagis, jag vill inte använda ordet ras, men det är äckligt att se två föräldrar ha en indisk unge mellan sig.

Nu börjar mina tankar, detta är info som aftonbladet kopierat klistrat in skrivit av, jaja svart måla rota fram gammalt, så får man göra om det inte finns något nytt. Fortsätter läsa, nja de som börjar reta mig är att dom på riktigt har bygg ett slags kollage av bilder utklipp och små söta indelningar år för år.. hmm 1993 tre skinskallar grips vid ett politiskt möte med Gudrun Schyman  en av dem  bär en skaptladdad handgranat. Två av dom är aktiva i sverigedemokraterna, hmm känns typ lika osmakligt som Anna linds buk, va dom självmordsbombare?  Ne skämt och sidor, börjar de inte kännas lite konstigt att läsa om ett parti om försöker tvätta bort sin Nazist stämpel, varför inte låta den vara kvar era äckliga jude lakejer, blir allt mer och mer irriterad.

Ne men vi förespråkar inte nazismen vi vill bara få ordning? Är de rätt argument?

Ne sverigedemokraterna är inte ett nazistiskt parit men dom har koppling till vitmakt rörelsen? För ni nu lika förvirrade och vilsna som jag? Men nu vänder vi på steken,

 

Redan 1909 hade Svenska sällskapet för rashygien bildats. I styrelsen satt Svante Arrhenius, ordförande blev Vilhelm Leche. Under 1920-talet blev den så kallade degenerationsfaran – den förmenta försämringen av folkmaterialet och "förgiftandet av samhällskroppen" – ett svenskt debattämne.[3] Man oroade sig för att människor med "sämre" egenskaper fick fler barn än människor med "rätt" ekonomisk, social och kulturell bakgrund och att det svenska folket på sikt skulle få vad som ansågs vara sämre egenskaper.

 

 

Fredagen den 13 maj 1921 fattade riksdagen utan omröstning beslut att upprätta ett Statens institut för rasbiologi. Bakom riksdagsbeslutet fanns en motion, som hade framförts i riksdagens båda kammare den 13 januari 1920 och undertecknats av ledande politiker som högerns Arvid Lindman och socialdemokraten Hjalmar Branting. Upprättandet av det rasbiologiska institutet hade starkast möjliga politiska stöd.

 

Motionen skrevs av den socialdemokratiske riksdagsmannen Wilhelm Björck tillsammans med anatomiprofessorn i Uppsala Vilhelm Hultkrantz, Herman Lundborg (som senare skulle bli chef för institutet) samt dennes förtrogne Robert Larsson. Drivande namn i riksdagen var bland annat statistikern Nils Wohlin från Jordbrukarnas riksförbund samt socialdemokraterna Edvard Wavrinsky och Alfred Petrén[4].

 

Som första namn på motionerna stod Alfred Petrén och Wilhelm Björck. I Andra kammaren var motionen förutom av Björck underskriven av både socialdemokraten Hjalmar Branting och högerledaren Arvid Lindman samt framträdande liberaler som Jacob Pettersson, Raoul Hamilton och Knut Kjellberg. Alla politiska riktningar i riksdagen var alltså representerade bland motionärerna.

 

Även ledande svenska akademiker utanför riksdagen engagerade sig i stödet för motionen. En av de mest framträdande var Herman Nilsson-Ehle, internationellt ryktbar som en framstående genetiker, specialiserad på förädling av sädesslag. Andra namn var Frithiof Lennmalm (nervsjukdomar, Karolinska Institutet), Torsten Thunberg (fysiologi, Lund), Carl Magnus Fürst (anatomi, Lund) samt docenterna Nils von Hofsten (zoologi/genetik, Uppsala) och Nils Heribert-Nilsson (botanik/genetik, Lund). Som bilaga till riksdagsmotionen fanns också ett protokoll där medicinska fakulteten vid Uppsala universitet prisade Lundborgs forskning.

 

Ja, och nu då? Detta har jag ju pratat om innan, är de men varför står inte detta i tidningarn? Varför? Nu kanske visa av er tänker att  jaja men de va ju nästan mer än 100 år sedan men ja, de kanske de va men fanns de iphons i början av 1990 talet? Ne utveckling är väl då nyckelorden, men själv tror jag på vetenskapen och ett samhälle byggt på symetri på trygghet och lika sinnade, men ov vi ska återgå till utsprunget av detta inlägg så tycker jg de känns som de börjar bli lite långdraget detta med sd och dessto mer propaganda från ike sympatisörer dem får kommer sympatin växa, och till nästa val är som större än socialdemokraterna, som engång i tiden fick in sin fot som ett arbetande nazist sympatiskt parti, för vist är de bra att arbeta.

Fundera på detta idag och lägg gärna kommentarer och gärna mail om ni har något att säga eller så där vill diskutera.

 

Nu ska jag försätta min dag med mer kaffe och bygga mitt hat på media och folk idioti.

Tills vidare går min egen kamp om ett liv utanför de svenska fundamentet, utan statens regler ett privat liv där jag och min son kan leva med symetri ihop med stolta människor som inte låter sig smutskastas av några veka feminister, sne vridna homosexuella eller folk som vill beblanda sig med något som inte är som en själv. Alla är inte lika värda de är omöjligt att sprida en propaganda som lyder vi gillar olika? Men om du inte är som alla andra blir du ogillad men vi ska gilla olika, hör ni inte hallåååå vakna snälla förstå sluta ha tunnelseende sluta tro att de kommer funka.

 

Så nu måste jag sätta på lite klassisk musik och andas lite för att inte dagen ska bli förstörd.

 

 

Brinn i helvetet era idioter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0